1. Rust: Het streven naar innerlijke kalmte en vrede.

2. Orde: Het nastreven van structuur en organisatie in alles wat we doen.

3. Overzicht: Het behouden van een helder beeld en begrip van situaties.

4. Authenticiteit: Het handelen in overeenstemming met onze ware zelf en waarden.

5. Purpose (doelgerichtheid): Het streven naar een diep gevoel van betekenis en richting in het leven.


Mijn kernwaarden zijn gebaseerd op het bieden van structuur en efficiëntie door middel van doordachte planning, gedegen organisatie en effectief timemanagement. Ik begrijp dat jouw tijd kostbaar is, daarom zet ik me in om jouw agenda te beheren en taken te coördineren, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Online Business Manager:
Als Online Business Manager ben ik jouw strategische partner in het beheer en de groei van jouw online bedrijf. Mijn rol omvat het coördineren van alle aspecten van jouw online activiteiten, van marketingcampagnes tot operationele processen. Met een focus op het handhaven van structuur en efficiëntie, zorg ik ervoor dat alle online taken en projecten worden uitgevoerd volgens plan en binnen de gestelde deadlines. Mijn authenticiteit en toewijding stellen mij in staat om jouw bedrijf te begrijpen en te ondersteunen bij het behalen van jouw zakelijke doelstellingen. Door middel van effectieve communicatie en strategisch denken help ik jou om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Mijn ultieme doel is om jou te helpen bij het creëren van een winstgevende en bloeiende online onderneming.

Personal/Executive Assistant (PA/EA):
Als Personal/Executive Assistant ben ik toegewijd aan het handhaven van een gestroomlijnde werkomgeving waarin efficiëntie en productiviteit gedijen. Mijn focus ligt op het creëren van orde en overzicht in alle aspecten van jouw onderneming. Met een sterke nadruk op rust en authenticiteit, ben ik jouw rechterhand die de dagelijkse activiteiten beheert met integriteit en doelgerichtheid. Mijn doel is om jou te ondersteunen en te ontlasten, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van jouw zakelijke doelstellingen.

Virtual Assistant (VA):
Als Virtual Assistant ben ik jouw externe partner in het bereiken van jouw professionele en persoonlijke doelen. Met behulp van digitale tools en communicatiekanalen, bied ik ondersteuning op afstand met een focus op efficiëntie en flexibiliteit. Mijn aanpak is gericht op het bieden van rust en overzicht in jouw virtuele omgeving, terwijl ik jouw agenda beheer en taken coördineer. Met een authentieke benadering van mijn werk, streef ik ernaar om jouw virtuele werklast te verlichten en jou te helpen het beste uit jouw tijd en middelen te halen.